Tilbake til oppskrift-oversikten

 

"Flætta fesk"

File av laks og torsk
Salt
Pepper
Skjær strimler av laks og torskefileten. Lag en flette av to strimler laks og en strimle torsk. Salte og pepre. Legges på smurt aluminiumsfolie, og stekes v/180 grader i ca. 35 - 40 min.

Saus
4 dl creme fraiche
4 dl god fiskekraft av laks
1,5 dl kraft fra muslinger / vann
Paprika gul , rød, grønn
1 stk gulrot
Sjarlottløk / gressløk
margarin
Litt reker
Skjær grønnsakene i små biter, og "surr"i margarin på stekepanne. Hell over fiskekraft og kraft fra muslingene. Rør inn creme fraiche.
Kok opp alle ingrediensene. La sausen koke til passe tykkelse.
Smak til med pepper, salt, & sitron evt. hvitvin.

Tilbake til oppskrift-oversikten


Kari og Bjørn Halland, Kongleveien 17, 8027 Bodø - Telefon 75 59 00 10